"Doğanın Sihirli Dünyası: Biomimicry ve Melody of STEAM Projeleri Yola Çıktı!"

Okulumuzda bilimin ve sanatın büyülü bir buluşmasına tanık olmaya hazır mısınız? Büyük bir heyecanla duyuruyoruz ki, "Biomimicry" ve "Melody of STEAM" adlı eTwinning projeleri artık başlıyor!

04.10.2023 100

Sınıf Öğretmeni Ferai AYGEL ve 2-E sınıfımızın ortak olduğu Esep projeleri başlıyor.  Biomimicry Projesi, doğadan ilham alarak teknolojik ve tasarımsal çözümler geliştirmeyi amaçlayan bir macera sunuyor. Öğrencilerimiz, doğadaki canlı organizmaların özelliklerini inceleyerek, bu özellikleri modern teknoloji ve tasarım alanlarında nasıl kullanabileceklerini keşfedecekler. Proje, doğal dünyanın sırlarını çözmek isteyen genç araştırmacılar için bir fırsat sunuyor.

Melody of STEAM Projesi ise bilimi ve sanatı birleştirerek öğrencilere yaratıcı bir platform sunuyor. Öğrencilerimiz, müzik, resim, dans ve daha birçok sanatsal alanı STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) disiplinleriyle bir araya getirerek benzersiz projeler üretecekler. Bu proje, öğrencilerimizin yaratıcılıklarını serbest bırakmalarına ve bilimin sihirli dünyasını keşfetmelerine olanak tanıyor.

Bu projeler, öğrencilerimize öğrenme deneyimlerini genişletme, yeni arkadaşlar edinme ve dünya genelindeki diğer öğrencilerle işbirliği yapma fırsatı sunacak. Aynı zamanda, öğretmenlerimiz de uluslararası düzeyde eğitim deneyimlerini paylaşacaklar.

Biz, "Biomimicry" ve "Melody of STEAM" projelerinin okulumuz için büyük bir fırsat olduğuna inanıyoruz ve bu projelerin öğrencilerimize ilham vereceğine ve onların bilimin ve sanatın büyülü dünyalarını keşfetmelerine yardımcı olacağına inanıyoruz.

Projelerimizin gelişmelerini ve etkinliklerini okul sitemizden takip edebilirsiniz.