Fevzipaşa İlkokulu

Vizyon: Dünya standartlarında, yaşayarak ve uygulayarak öğrenmeye dayalı bir eğitim-öğretim aracılığı ile; Fiziksel, sosyal, entelektüel, estetik ve duygusal yetenekleri ahenkli bir şekilde gelişmiş.Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri; sosyal, kültürel ve ekonomik değişimleri izleyen, Atatürk ilkelerine gönülden bağlı gençler yetiştirmektir.

Misyon: Kendine güvenen,nitelikli,kendini ifade eden,sistemli düşünen,araştıran,aldığı eğitimi istendik davranışa dönüştüren,problemlerine sağlıklı çözümler üreten,lider olan,kendi ve çevresi ile barışık,toplumun menfaatlerini kendi menfaatlerinden üstün tutan,insan haklarına ve evrensel değerlere sahip çıkan hoşgörülü,yeteneklerinin farkında olan özgün tasarımlar ortaya koyabilen, üretken beden ve ruh sağlığına önem veren,girişimci,öğrenmenin temeline sevgiyi koyabilen bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.30-11.45 - 12.45-14.15 Cuma günleri öğleden sonra: 13:15-14:45
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sivasfevzipasa.meb.k12.tr

Adres - Akdeğirmen Mah. Vali Varinli Cad. No 4 Sivas/Merkez

Kütüphane Kitap Sayısı :2000

Yerleşim Yeri - AKDEĞİRMEN MAH.VALİ VARİNLİ CAD.NO:4 - SİVAS

Adres - Akdeğirmen Mah. Vali Varinli Cad. No 4 Sivas/Merkez

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz şehir merkezindedir.